Stalen deuren en kozijnen - Volledig maatwerk

Stalen deuren en ramen creëren sfeer in iedere ruimte. Ze zorgen voor een optimale lichtinval, ambiance en een ongekend stukje vakmanschap. 

Stalen taatsdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren

Wanneer je een stalen deur wenst die zowel naar binnen als naar buiten kan draaien, is een stalen taatsdeur de ideale oplossing. Doordat een taatsdeur de scharnierpunten aan de onderkant en de bovenkant van de deur heeft, draait de taatsdeur makkelijk naar binnen én naar buiten. 

Laat je inspireren door onze onderstaande projecten.

Sorteer op
 • Stalen deuren kantoor of woonhuis
  Stalen deuren kantoor of woonhuis

  Voor een bedrijfpand met kantoor hebben we dubbele stalen taatsdeuren met glas op maat gemaakt. De speelse vlakverdelingen in combinatie met veel glas, geven het interieur veel licht een verrassende elegantie.

 • Stalen kozijnen op maat
  Stalen kozijnen op maat

  Voor een kantoor en showroom bij een Meubelfabriek hebben we een stalen inbouwkast en stalen kozijnen gemaakt en geplaatst.

 • Stalen binnendeuren Helmond
  Stalen binnendeuren Helmond

  In opdracht van een gezin te Helmond hebben we deze stalen deuren ontworpen. De stalen scharnierdeuren zitten in een stalen kozijn. De stalen binnendeuren hebben we in onze werkplaats in Bergharen om ambachtelijke wijze gelast en…

 • Stalen buitenkozijnen veranda
  Stalen buitenkozijnen veranda

  Voor een veranda van een woning in de Dorpsstraat in Bergharen hebben we stalen buitenkozijnen vervaardigd, geheel op maat. De staalprofielen zijn geschoopeert en gepoedercoat in mat zwart.
  De stalen buitendeuren worden doormiddel…

 • Stalen deur op maat Horssen
  Stalen deur op maat Horssen

  Stalen binnendeur op maat gemaakt voor een woning te Horssen. De stalen binnendeur met stalen greep heeft een 4 vaksverdeling en is gepoedercoat in RAL 9005 zwart structuur.
  De stalen deur met stalen kozijn heeft een hoogte van…

 • Dubbele stalen deuren met zijpanelen Druten
  Dubbele stalen deuren met zijpanelen Druten

  In een woning te Druten hebben we tussen de woonkamer en leefkeuken dubbele stalen deuren in een stalen kozijn geplaatst. Naast de stalen scharnierdeuren zit een vast zijpaneel. Samen met de opdrachtgever is voor deze industriële…

 • Stalen binnendeur en kozijn Eindhoven
  Stalen binnendeur en kozijn Eindhoven

  Voor een woning in Eindhoven hebben we een stalen binnendeur en kozijnen op maat ontworpen en gemaakt. Een uniek design in deze hoek opstelling. Hierdoor wordt er extra lichtinval in de kamer gecrëeerd.

 • Stalen buitenkozijnen met stopverf Beneden Leeuwen
  Stalen buitenkozijnen met stopverf Beneden Leeuwen

  Stalen buitenkozijnen in de oude karakteristieke stijl met stopverf, passend bij de uitstraling van het pand.

 • Stalen binnendeuren met grote stalen handgrepen
  Stalen binnendeuren met grote stalen handgrepen

  In opdracht van de familie Dorleijn hebben we stalen binnendeuren ontworpen, vervaardigd en geplaatst.
  De stalen draaideuren zijn voorzien van grote stalen handgrepen, welke met de deuren zijn meegecoat zodat er één geheel…

 • Containerdeur bedrijfskantine Bergharen
  Containerdeur bedrijfskantine Bergharen

  In onze bedrijfskantine hebben we voor een stoere, industriële look deze stalen containerdeur op maat gemaakt. De deur past in het interieur van de kantine met verschillende elementen van staal.

 • Stalen raamkozijn getoogd Kapelberg
  Stalen raamkozijn getoogd Kapelberg

  Voor de Kapelberg in Bergharen hebben we een stalen raamkozijn op maat gemaakt. Het stalen raamkozijn is getoogd en voorzien van gehard veiligheidsglas.

 • Stalen binnendeur met zijpanelen Druten
  Stalen binnendeur met zijpanelen Druten

  Voor een woning in Druten hebben we een stalen binnendeur met twee zijpanelen op maat ontworpen, vervaardigd en gemonteerd. De vaste panelen en enkele scharnierdeur hebben een 4 vlaksverdeling. Bij deze hoge stalen deur en…

© 2020 - 2024 mulders-lasbedrijf.nl | sitemap | rss