Stalen deuren en kozijnen - Volledig maatwerk

Stalen deuren en ramen creëren sfeer in iedere ruimte. Ze zorgen voor een optimale lichtinval, ambiance en een ongekend stukje vakmanschap. 

Stalen taatsdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren

Wanneer je een stalen deur wenst die zowel naar binnen als naar buiten kan draaien, is een stalen taatsdeur de ideale oplossing. Doordat een taatsdeur de scharnierpunten aan de onderkant en de bovenkant van de deur heeft, draait de taatsdeur makkelijk naar binnen én naar buiten. 

Laat je inspireren door onze onderstaande projecten.

Sorteer op
 • Stalen deuren kantoor of woonhuis
  Stalen deuren kantoor of woonhuis

  Voor een bedrijfpand met kantoor hebben we dubbele stalen taatsdeuren met glas op maat gemaakt. De speelse vlakverdelingen in combinatie met veel glas, geven het interieur veel licht een verrassende elegantie.

 • Stalen kozijnen op maat
  Stalen kozijnen op maat

  Voor een kantoor en showroom bij een Meubelfabriek hebben we een stalen inbouwkast en stalen kozijnen gemaakt en geplaatst.

 • Stalen binnendeur en kozijn Eindhoven
  Stalen binnendeur en kozijn Eindhoven

  Voor een woning in Eindhoven hebben we een stalen binnendeur en kozijnen op maat ontworpen en gemaakt. Een uniek design in deze hoek opstelling. Hierdoor wordt er extra lichtinval in de kamer gecrëeerd.

 • Stalen buitenkozijnen veranda
  Stalen buitenkozijnen veranda

  Voor een veranda van een woning in de Dorpsstraat in Bergharen hebben we stalen buitenkozijnen vervaardigd, geheel op maat. De staalprofielen zijn geschoopeert en gepoedercoat in mat zwart.
  De stalen buitendeuren worden doormiddel…

 • Stalen deur op maat Horssen
  Stalen deur op maat Horssen

  Stalen binnendeur op maat gemaakt voor een woning te Horssen. De stalen binnendeur met stalen greep heeft een 4 vaksverdeling en is gepoedercoat in RAL 9005 zwart structuur.
  De stalen deur met stalen kozijn heeft een hoogte van…

© 2020 - 2021 mulders-lasbedrijf.nl | sitemap | rss